نکات طلایی مدیریت وب سایت

به روش بزرگان، سایت را مدیریت کنید

به روش بزرگان سایت را مدیریت کنید

امروزه مدیریت وب سایت یکی از وظایف سنگین و فوق العاده مهم وب مستر است.

همیشه به یاد داشته باشید که با راه اندازی یک وب سایت و روزی ۲ الی ۳ ساعت کار بر روی آن، شما به عنوان یک ادمین موفق شناخته نخواهید شد.

مدیریت یک وب سایت فعالیتی تمام وقت است و برای این کار، مدیر وب سایت می بایست انگیزه بالایی داشته باشد و همچنین به کار و فعالیتش علاقه مند باشد و تمام تلاش خود را برای به موفقیت رساندن وب سایت انجام دهد. در ادامه این مقاله به مواردی اشاره خواهیم نمود که بصورت روزانه می بایست انجام صورت پذیرد.

۱- کنترل سرعت سایت

یکی از مهمترین مواردی که در موفقیت یک وب سایت تاثیر گذار می باشد، سرعت باز شدن صفحات آن سایت است. هرچقدر سرعت پایین تر باشد، به همان میزان از بازدیدکنندگان و فروش وب سایت نیز کاسته خواهد شد. برای آنکه تشخیص دهید سرعت وب سایت شما چقدر است و یا نیازی به بهبود دارد یا خیر می توانید از سایت gtmetrix.com کمک بگیرید. این وب سایت، تحلیلی بسیار قدرتمند با توجه به معیارهای موتورهای جستجوی گوگل و یاهو ارائه می دهد که از آن می توانید به عنوان یک راهنمای خوب استفاده نمایید.

سرعت سایت به عوامل زیادی بستگی دارد که می توان به نوع هاست، نوع سایت ساز، حجم تصاویر و غیره اشاره نمود.

۲- استفاده از عکس ها و تصاویر جذاب

از رکن های اصلی زیبایی سایت، تصاویری هستند که در وب سایت قرار دارند. وب سایت ها برای آن که بتوانند در نگاه اول، بازدید کننده را مجذوب کنند می بایست از تصاویر مناسب و زیبا در فضای مختلف و البته مناسب سایت استفاده نمایند.

همیشه به یاد داشته باشید، همانقدر که در هنگام تولید محتوا محتوای متنی سایت مهم است و باید در انتخاب مقالات در وب سایت دقت به خرج داد به همان میزان، می بایست در انتخاب عکس و تصاویر حساسیت ویژه ای داشت و عکس های مناسب را انتخاب نمود.

شما می توانید برای این منظور از سایت هایی که آرشیو عکس می فروشند استفاده نمایید و یا به سراغ شرکت های بروید که بر روی DVD آرشیو خود را به فروش می رسانند. هزینه در این راه، یکی از اصلی ترین سرمایه گذاری هایی است که می بایست حتماً برای مدیریت سایت خود، آنرا انجام دهید

۳- ویرایش متون و صفحات

به این نکته توجه داشته باشید که متن صفحات سایت از لحاظ ویرایش مشکلی نداشته باشد. همچنین ممکن است بازدیدکنندگان برای تصحیح صفحات سایت و متون آن ها برای شما پیغام بگذارند. سعی کنید بلافاصله اقدام نمایید و آن صفحه را تصحیح نموده و سپس با ارسال ایمیل، از آن بازدید کننده تشکر و قدر دانی کنید و بگویید از لطف شما تشکر می کنیم و خوشحال می شویم در صورت یافتن نکات، حتماً آنرا با ما در میان بگذارید تا سایتمان را بروزتر و بهتر نگه داری کنیم. با استفاده از این روش برای بازدید کننده ارزش قائل شده اید.

۴- سازگاری با مرورگرها

به عنوان مدیر یک وب سایت، یکی از فعالیت هایی که همیشه باید آنرا انجام داد، بررسی آپدیت های مرورگرهای معروف و تاثیر آن بر روی وب سایت است. مرورگرها آپدیت های مختلفی در زمان های گوناگون دارند و ورژن جدیدی ارائه می دهند و باید هر چند وقت یک بار به عنوان مدیر یک وب سایت چک کنید آیا وب سایت با این تغییرات سازگار است یا خیر.

اگر از CMS های معروفی چون وردپرس یا جوملا استفاده می کنید، نگرانی در این باره وجود ندارد و کافی است با بروز رسانی آن ها از مشکلات ناسازگاری جلوگیری نمایید. اما اگر وب سایت شما توسط برنامه نویس ساخته شده است، لازم است بصورت مرتب توسط برنامه نویس این موضوع بررسی و چک شود.

به عنوان یک وب مستر، اگر با HTML و CSS آشنایی داشته باشید می توانید براحتی تغییرات و بروزرسانی ها را بر روی سایت انجام دهید. همچنین آشنایی با CSS این امکان را برای شما بوجود می آورد که بتوانید تغییرات ظاهری را در سایت انجام دهید.

۵- مراقب لینک های شکسته باشید

اینک های شکسته یا Broken Links، لینک هایی که به علت اشتباه چاپی و املایی در آدرس، به هیچ جای خاصی وصل نمی شوند گفته می شود. بصورت مثال، در قسمتی از سایت می خواهید به آدرس گوگل لینک دهید و به جای google، googl یا goggle را به اشتباه تایپ می کنید. در نظر داشته باشید لینک های شکسته می توانند به اعتبار شما لطمه وارد کنند. وجود لینک های شکسته در سایت همانند این است که شما به عنوان یک معلم و یا استاد دانشگاه، به دانش آموزان خود مطالب نادرست آموزش دهید و با این کار به اعتبار خود لطمه بزنید.

تمام لینک های شکسته ی سایت خود را شناسایی و بازسازی کنید. اگر سایت شما صفحات زیادی داشته باشد می توانید با استفاده از سایت www.brokenlinkcheck.com و استفاده از قسمت Free Check For Broken Links، لینک های سایت را بررسی و در صورت وجود لینک شکسته آنها را شناسایی و اصلاح نمایید.

 

کلمات کلیدی: مدیریت وب, مدیریت سایت, نکات طلایی مدیریت وب

این پست چقدر مفید بود؟

بر روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیازات 0 / 5. شمارش آرا: 0

تاکنون رأی ندارید! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

هیچ نظری وجود ندارد

  • سلام، مهمان